AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocanın sesini duymak

Kahve falında kocanın sesini duymak

Kahve falında kocanın sesini duymak hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kocanın sesini duymak gördüyseniz:

  • Seçme şansınız yoksa, diğer alternatifler oluşana kadar beklemeniz gerekebilir.

Kahve falında kocanın sesini duymak tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, müjdeli bir haber alacağına tabir olunur.

Kahve falında kocasının sesini duymak sıkıntılarını atacağına, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuran okuyan kadın sesi duymak işlerinin günden güne bozulacağına, türlü musibetlere uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında kalp sesi duymak çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında keklik sesi duymak zor durumların tatlıya bağlanacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına alamet eder.

Kahve falında erkek bebek sesi duymak fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında garip sesler duymak masrafların altında kalacağına, hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına delalettir.

Kahve falında yüksek sesler duymak çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir