AnaSayfa / Genel / Kahve falında kilit sesi duymak

Kahve falında kilit sesi duymak

Kahve falında kilit sesi duymak böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine inanılır.

Kahve falında kilit sesi duymak gördüyseniz:

  • Her türlü yeni başlangıçlardan uzak durmanız gerekiyor.

Kahve falında kilit sesi duymak aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine yorulur.

Kahve falında babanın sesini duymak yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgili sesi duymak ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında resulullahın sesini duymak hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına delalettir.

Kahve falında azrailin sesi duymak çok zor günler geçirileceğine, rahata ereceğine, ferahlayacağına rivayet eder.

Kahve falında ünlü birinin sesini duymak hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında kızının sesini duymak atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, şansının ve bahtının açılacağına alamet eder.

Kahve falında şarkı sesi duymak sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir