AnaSayfa / Genel / Kahve falında demir merdivenden çıktığını görmek

Kahve falında demir merdivenden çıktığını görmek

Kahve falında demir merdivenden çıktığını görmek hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında demir merdivenden çıktığını gördüyseniz:

  • Verdiğiniz kararlardan vazgeçmek ya da planlarınıza bağlı kalmamak çok fazla tarzınız olmasa da, son zamanlarda aldığınız kararları veya yaptığınız düzenleme ya da planları gözden geçirebilirsiniz.

Kahve falında demir merdivenden çıktığını görmek ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına tabir olunur.

Kahve falında demirden merdiven çıkmak deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında demir merdiven çıkmak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, zarar etmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında demir merdiven görmek sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına tabir olunur.

Kahve falında demir merdivenlerden çıkmak amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında demir merdivene tırmanmak yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına rivayet eder.

Kahve falında demirden merdiven görmek hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, eksiği kendinde bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında demir merdiven taşımak bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, eski bir davanın tekrar açılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir