AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivenle yukarı tırmanmak

Kahve falında merdivenle yukarı tırmanmak

Kahve falında merdivenle yukarı tırmanmak sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, rahatın kaçacağına, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine işaret eder.

Kahve falında merdivenle yukarı tırmanmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler üzerinizde baskı kurabilir ya da bazı işleri yapmanızın asıl nedeni olabilir.

Kahve falında merdivenle yukarı tırmanmak sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında iple yukarı tırmanmak edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, istenen her şeye sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yukarıya tırmanmak güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına yorulur.

Kahve falında yukarı tırmanmak kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine işarettir.

Kahve falında yokuş yukarı tırmanmak hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, bereket ve huzur geleceğine tabir olunur.

Kahve falında uçurumdan yukarı tırmanmak elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında merdivenlerden yukarıya çıkmak kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına işarettir.

Kahve falında dar bir merdivenden yukarı çıkmak kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir