AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivene tırmandığını görmek

Kahve falında merdivene tırmandığını görmek

Kahve falında merdivene tırmandığını görmek fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine, vefalı bir insan olacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında merdivene tırmandığını gördüyseniz:

  • Beklenmedik kaynaklardan gelen fırsatlar söz konusu olabilir.

Kahve falında merdivene tırmandığını görmek çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında merdivene tırmanmak hayallerinin suya düşeceğine, mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında merdivenle yukarı tırmanmak önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında ip merdivene tırmanmak hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına delalettir.

Kahve falında tahta merdivene tırmanmak insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında demir merdivene tırmanmak ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında merdiven tırmanmak yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına inanılır.

Kahve falında tahta merdiven tırmanmak başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir