AnaSayfa / Genel / Kahve falında ip merdivene tırmanmak

Kahve falında ip merdivene tırmanmak

Kahve falında ip merdivene tırmanmak sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine, kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında ip merdivene tırmanmak gördüyseniz:

  • Resmi kurum veya kuruluşlarla işlerinize zaman ayırabilir, hukuki veya değil değişik anlaşmalar yapabilirsiniz.

Kahve falında ip merdivene tırmanmak sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iple tırmanmak maddi olanaklarının artacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında iple yukarı tırmanmak teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında demir merdivene tırmanmak en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında merdivene tırmandığını görmek çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında merdivenden tırmanmak maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında merdivenleri tırmanmak sağlığının ve işlerinin bozulacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında merdivene tırmanmak umutlarının boşa çıkmayacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir