AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta merdiven tırmanmak

Kahve falında tahta merdiven tırmanmak

Kahve falında tahta merdiven tırmanmak huzura ve rahata kavuşacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına inanılır.

Kahve falında tahta merdiven tırmanmak gördüyseniz:

  • Yaraların sarılması için gayret göstermeniz gerekiyor.

Kahve falında tahta merdivene tırmanmak diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tahta merdiven tırmanmak işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında merdiven tırmanmak hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında merdivenden tırmanmak işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, dualarına karşılık alacağına rivayet eder.

Kahve falında merdivene tırmanmak daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında merdivene tırmandığını görmek sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına inanılır.

Kahve falında merdivenleri tırmanmak ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında demir merdivene tırmanmak hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, zor bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir