AnaSayfa / Genel / Kahve falında demir kapıyı anahtarla açmak

Kahve falında demir kapıyı anahtarla açmak

Kahve falında demir kapıyı anahtarla açmak gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, farklı sosyal ortamlara gireceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, büyük bir gelir toplayacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında demir kapıyı anahtarla açmak gördüyseniz:

  • İş veya para konularını fazla zorluyor olabilirsiniz, başarmanın ya da şartlarınızı oluşturmanın farklı yollarını kullanmakta fayda var.

Kahve falında demir kapıyı anahtarla açmak çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında anahtarsız kapı açmak büyük borçlar alınacağına, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kilitli kapıyı anahtarla açmak bir daha ölene kadar bırakmayacağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anahtar kapı açmak yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında anahtarla kapı açmak tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırık anahtarla kapı açmak hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine delalettir.

Kahve falında kapıyı anahtarla açmak musibetlerin yaşanacağına, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına işarettir.

Kahve falında büyük anahtarla kapı açmak sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, kendi geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir