AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapıya tırmanmak

Kahve falında kapıya tırmanmak

Kahve falında kapıya tırmanmak tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, hem de hayat standartlarının yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kapıya tırmanmak gördüyseniz:

  • Ani ayrılıklar görülebilir, birisi yüzünden bir acı yaşayabilirsiniz.

Kahve falında kapıya tırmanmak meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine delalet eder.

Kahve falında demir kapıya tırmanmak siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, başarıları ile konuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karda dağa tırmanmak sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, gelişim içine girileceğine yorulur.

Kahve falında dağda tırmanmak başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında gökyüzüne tırmanmak emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına rivayet eder.

Kahve falında dağa tırmanmak içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında zor bir yere tırmanmak kazancının çoğalacağına, hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına işarettir.

Kahve falında korkudan ağaca tırmanmak vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir