AnaSayfa / Genel / Kahve falında demir kapının kapandığını görmek

Kahve falında demir kapının kapandığını görmek

Kahve falında demir kapının kapandığını görmek güzel bir haber almaya, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, ömrünün uzun olacağına, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında demir kapının kapandığını gördüyseniz:

  • Aranızın açılmasına neden olan sorunların aslında çok da önemli olmadığını fark edeceksiniz.

Kahve falında demir kapının kapandığını görmek tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına alamet eder.

Kahve falında kapının kapanmadığını görmek özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kapı kapanması görmek çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kapıların kapandığını görmek akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapının kapandığını görmek yolunda huzurla devam edeceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına işarettir.

Kahve falında evin kapısının kapanmadığını görmek gönül hoşluğu yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine inanılır.

Kahve falında kapanan kapı görmek gelirinin de garanti altında olacağına, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapının kapanmasını görmek alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir