AnaSayfa / Genel / Kahve falında demir kapı yaptırmak

Kahve falında demir kapı yaptırmak

Kahve falında demir kapı yaptırmak her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, kafa dinleyeceğine, evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, kazancın daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında demir kapı yaptırmak gördüyseniz:

  • Uzun süredir kafanızı meşgul eden bir konuda da bazı sert kararlar alıp kararsızlığınızı yenmelisiniz.

Kahve falında demir kapıya tırmanmak kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında demir kapı kapatmak kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında demir bahçe kapısı görmek karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, beklenen mirasın alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında demir parmaklıklı kapı görmek iyi halin geleceğine, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında demir kapı kırmak elinin darlıktan kurtulacağına, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında demir kapı yapmak hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden fal, tatsız günlerin geride bırakılacağına, işlerin yoluna gideceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil demir kapı görmek bir sebeple kendi içine kapanacağına, zor günlerin biteceğine delalet eder.

Kahve falında demir kapının kapandığını görmek sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine, edilen duaların karşılığını bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir