AnaSayfa / Genel / Kahve falında demir kapının kırıldığını görmek

Kahve falında demir kapının kırıldığını görmek

Kahve falında demir kapının kırıldığını görmek iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, şifa göreceğine, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında demir kapının kırıldığını gördüyseniz:

  • Herhangi bir endişe ya da kuruntuya yer vermeden esneklik yeteneğinizi kullanarak derhal toparlanmalısınız.

Kahve falında demir kapının kırıldığını görmek endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine tabir olunur.

Kahve falında eski demir kapı görmek aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında demir kapı kilitlemek güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında demir kapı yıkamak geleceğin güzelliklerle dolacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında demir kapı takmak yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına inanılır.

Kahve falında demir kapı yapmak kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında demir kapıdan geçmek sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında demir kapıya tırmanmak ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir