AnaSayfa / Genel / Kahve falında demir kapıdan geçmek

Kahve falında demir kapıdan geçmek

Kahve falında demir kapıdan geçmek vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, güzel sözler işiteceğine, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine delalet eder.

Kahve falında demir kapıdan geçmek gördüyseniz:

  • İşlerinizi kendiniz, sonuna kadar takip etmelisiniz.

Kahve falında demir kapıdan geçmek yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine delalet eder.

Kahve falında demir parmaklık arasından geçmek musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında demir köprüden geçmek sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine işarettir.

Kahve falında demir parmaklı kapı görmek çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, her zaman çok mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında demir kapıya tırmanmak herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah demir kapı görmek yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi demir kapı görmek daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine inanılır.

Kahve falında demir kapı görmek kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, borçlarının kalmayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir