AnaSayfa / Genel / Kahve falında demir kapı yapmak

Kahve falında demir kapı yapmak

Kahve falında demir kapı yapmak sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, hayırlı kapıların açılacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında demir kapı yapmak gördüyseniz:

  • Güçlü bir duruma gireceksiniz.

Kahve falında demir kapı yapmak uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına yorulur.

Kahve falında açık demir kapı görmek huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi demir kapı görmek maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına işarettir.

Kahve falında demir kapı görmek güllük gülistanlık olacağına, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına inanılır.

Kahve falında demir kapı yaptırmak kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında demir parmaklıklı kapı görmek yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına delalettir.

Kahve falında demir kapıyı anahtarla açmak eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına inanılır.

Kahve falında büyük demir kapı görmek bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir