AnaSayfa / Genel / Kahve falında demir kapı yıkamak

Kahve falında demir kapı yıkamak

Kahve falında demir kapı yıkamak hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, rahat bir hayata adım atılacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, yeni bir ev alınacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında demir kapı yıkamak gördüyseniz:

  • Yalnız ölçülerinizi iyi koymalısınız.

Kahve falında demir kapı yıkamak belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında demir kapı yapmak büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine yorulur.

Kahve falında demir kapı görmek çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında demir parmaklı kapı görmek her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında demir kapı kilitlemek iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında açılan demir kapı görmek bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında demir kapıya tırmanmak bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında siyah demir kapı görmek ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir