AnaSayfa / Genel / Kahve falında demir kapı kilitlemek

Kahve falında demir kapı kilitlemek

Kahve falında demir kapı kilitlemek iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine işaret eder.

Kahve falında demir kapı kilitlemek gördüyseniz:

  • Fiziksel veya duygusal durumunuzun ya da iş hayatınızın ön planda olabileceği bir sürece giriyorsunuz.

Kahve falında demir kapı kilitlemek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına tabir olunur.

Kahve falında tuvalet kapısını kilitlemek zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, büyük bir ikilemde kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında korkudan kapı kilitlemek kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bahçe kapısı kilitlemek çok istediği bir şeye sahip olacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında korkup kapı kilitlemek anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine delalettir.

Kahve falında anahtarla kapı kilitlediğini görmek moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tuvalet kapısı kilitlemek her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine alamet eder.

Kahve falında balkon kapısı kilitlemek binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede fal sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir