AnaSayfa / Genel / Kahve falında demir kapı takmak

Kahve falında demir kapı takmak

Kahve falında demir kapı takmak itibarının ve makamının artacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, işinde de büyük başarılara imza atacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında demir kapı takmak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde içine kapanık tutumlarda bulunabilirsiniz.

Kahve falında demir kapı takmak kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına işarettir.

Kahve falında eski demir kapı görmek girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına delalet eder.

Kahve falında demir kapıya tırmanmak sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına inanılır.

Kahve falında demir kapıdan içeri girmek kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına işarettir.

Kahve falında demir kapı kilitlemek yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, okuyacağına ve bilgileneceğine tabir olunur.

Kahve falında açılan demir kapı görmek anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine işaret eder.

Kahve falında demir kapının kapandığını görmek çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına işarettir.

Kahve falında mavi demir kapı görmek ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, evlerindeki huzurun artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir