AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski demir kapı görmek

Kahve falında eski demir kapı görmek

Kahve falında eski demir kapı görmek sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski demir kapı gördüyseniz:

  • Sizi rahatsız eden şeyler varsa, bunu yüksek sesle dile getirebilir ya da bitirilmesi gereken işleri tamamlayabilirsiniz.

Kahve falında eski demir kapı görmek dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, üzüntülü bir haber alınacağına delalet eder.

Kahve falında demir kapı takmak bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, huzuru ve mutluluğu yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında demir parmaklı kapı görmek sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine işarettir.

Kahve falında demir kapılar görmek huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına inanılır.

Kahve falında demir kapıya tırmanmak çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında açılan demir kapı görmek sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında demir kapının kapandığını görmek istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında demir parmaklıklı kapı görmek mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir