AnaSayfa / Genel / Kahve falında demir kapı kapatmak

Kahve falında demir kapı kapatmak

Kahve falında demir kapı kapatmak iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, güzel bir döneme girileceğine, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında demir kapı kapatmak gördüyseniz:

  • Olası anlaşmazlıkları çözmenin farklı yollarını bulabilirsiniz.

Kahve falında demir kapı kapatmak uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz demir kapı görmek işinde büyük başarılar alacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine delalettir.

Kahve falında demir kapı kilitlemek ardından yeni bir iş bulunacağına, güzelliklerle dolacağına inanılır.

Kahve falında büyük demir kapı görmek evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına rivayet eder.

Kahve falında eski demir kapı görmek kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, yandaşı olan birinin vefat etmesine rivayet etmektedir.

Kahve falında demir kapıyı anahtarla açmak düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, çok hayırlı işlere atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında demir kapının kapandığını görmek güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, zenginliğinin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında demir kapı yapmak eline çok güzel fırsatların geçeceğine, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir