AnaSayfa / Genel / Kahve falında demir parmaklıklı kapı görmek

Kahve falında demir parmaklıklı kapı görmek

Kahve falında demir parmaklıklı kapı görmek sadece makamının değil kazancının da artacağına, aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında demir parmaklıklı kapı gördüyseniz:

  • Ani tepkileriniz veya bazı şeyleri hafife almanız hedeflerinizle aranıza mesafe girmesine neden olabilir.

Kahve falında demir parmaklıklı kapı görmek yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine alamet eder.

Kahve falında demir parmaklık arasından geçmek arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında demir parmaklık görmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, adının kirletilmeye çalışılacağına işaret eder.

Kahve falında parmaklık görmek fal sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında pencere parmaklığı görmek işiyle nam salacağına, daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında demir parmaklı kapı görmek hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına rivayet eder.

Kahve falında demir kapının kırıldığını görmek girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, sonucun kişi için hayırlı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz demir kapı görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir