AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil demir kapı görmek

Kahve falında yeşil demir kapı görmek

Kahve falında yeşil demir kapı görmek işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, hızlanacağına, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil demir kapı gördüyseniz:

  • Sonradan pişman olacağınız sözler söylemenin bedelleri olabilir.

Kahve falında yeşil demir kapı görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında demir kapıdan içeri girmek hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına delalettir.

Kahve falında demir kapı yaptırmak baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine tabir olunur.

Kahve falında demir kapıyı anahtarla açmak sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına, kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine alamet eder.

Kahve falında büyük demir kapı görmek borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına rivayet eder.

Kahve falında demir kapı yapmak üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz demir kapı görmek moralin bozulacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında demir parmaklıklı kapı görmek aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir