AnaSayfa / Genel / Kahve falında demir bahçe kapısı görmek

Kahve falında demir bahçe kapısı görmek

Kahve falında demir bahçe kapısı görmek yeni adımlar atacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, sorunların bir bir çözüleceğine, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına alamet eder.

Kahve falında demir bahçe kapısı gördüyseniz:

  • Her ne yapıyorsanız, yaptıklarınıza değmesi gerektiğini unutmayın.

Kahve falında demir bahçe kapısı görmek dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil demir kapı görmek enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, maddi olarak zarar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında demir kapıdan geçmek ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında demir kapı kilitlemek hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah demir kapı görmek iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine alamet eder.

Kahve falında demir kapı kapatmak alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine alamet eder.

Kahve falında demir kapı almak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, yaptığı işlerin de içine sineceğine delalettir.

Kahve falında demir kapı yıkamak mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir