AnaSayfa / Genel / Kahve falında demir kapı kırmak

Kahve falında demir kapı kırmak

Kahve falında demir kapı kırmak üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, kendi patronu olacağına, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, böylece hayatından memnun olacağına, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında demir kapı kırmak gördüyseniz:

  • Sizin arkanızdan bazı işler çevirmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında demir kapı kırmak dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine delalet eder.

Kahve falında demir kaşık kırmak ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, ömrünün uzun olacağına işaret eder.

Kahve falında demir kırmak çok kazançlı yatırımlara gireceğine, eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında demir kapı almak hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine işarettir.

Kahve falında beyaz demir kapı görmek bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına delalettir.

Kahve falında demir kapı yaptırmak bahtının ve geleceğinin açık olacağına, terfi edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında demir kapı yapmak başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine yorulur.

Kahve falında demir parmaklı kapı görmek yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir