AnaSayfa / Genel / Kahve falında demir kapı görmek

Kahve falında demir kapı görmek

Kahve falında demir kapı görmek üzücü haberler alacağına, sorunlarını aşacağına, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, mutlu bir evliliğe, Fal sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına rivayet eder.

Kahve falında demir kapı gördüyseniz:

  • Olan biten gelişmeler bazı konularda yaptığınız yanlışları görmenizi veya olması gerektiğinin üzerinde beklenti içerisine girmenin sonuçlarını görmenizi sağlayabilir.

Kahve falında demir kapı yaptırmak yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında demir kapı takmak kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, mutluluktan havalara uçulacağına tabir olunur.

Kahve falında demir kapıdan içeri girmek tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında demir bahçe kapısı görmek çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve falı kapatan kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine yorulur.

Kahve falında demir kapı görmek sevgiyi ve hürmeti göreceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına yorulur.

Kahve falında açık demir kapı görmek yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında demir kapının kapandığını görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine tabir olunur.

Kahve falında demir kapılar görmek hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir