AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi demir kapı görmek

Kahve falında mavi demir kapı görmek

Kahve falında mavi demir kapı görmek sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, yeni bir hayata başlayacağına, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi demir kapı gördüyseniz:

  • Kafalar dağınık olabilir.

Kahve falında mavi demir kapı görmek işinde de hep başarılı olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine delalettir.

Kahve falında demir kapılar görmek bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına işarettir.

Kahve falında demir kapının kırıldığını görmek yeni bir araba satın alınacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz demir kapı görmek kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında demir bahçe kapısı görmek en gösterişli arabalara bineceğine, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında demir kapı kırmak sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah demir kapı görmek sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında demir kapıdan içeri girmek hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir