AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük demir kapı görmek

Kahve falında büyük demir kapı görmek

Kahve falında büyük demir kapı görmek çarelere ve çözümlere kavuşacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, kariyer edineceğine, yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, rekabet edebilme gücünün artacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük demir kapı gördüyseniz:

  • Bilgi, tecrübe veya yeteneklerinizi arttırmak için elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız.

Kahve falında büyük demir kapı görmek emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, yüceltileceği sözler duyacağına tabir olunur.

Kahve falında demir kapının kırıldığını görmek zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, zayıflayacağına yorulur.

Kahve falında açık demir kapı görmek maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi demir kapı görmek kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında demir kapı yaptırmak onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında eski demir kapı görmek maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına delalet eder.

Kahve falında demir kapı görmek sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına işaret eder.

Kahve falında demir kapı yıkamak refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, ağız tadının yerine geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir