AnaSayfa / Genel / Kahve falında açık demir kapı görmek

Kahve falında açık demir kapı görmek

Kahve falında açık demir kapı görmek çok kötü hissedileceğine, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, para pul sahibi olacağına, istediği herşeye ulaşabileceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, musibetlerin yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında açık demir kapı gördüyseniz:

  • İster istemez bazı faaliyetlere iştirak etmek zorunda kalmanız olasıdır.

Kahve falında açık demir kapı görmek çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, iş konusunda sıkıntı çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında demir kapı yıkamak umduğunu bulamayacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında demir kapıya tırmanmak hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, zinaya ve yasak olana uzak duracağına yorulur.

Kahve falında demir kapı kırmak uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında beyaz demir kapı görmek yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına işaret eder.

Kahve falında açılan demir kapı görmek işlerinin yoluna gireceğine, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine işarettir.

Kahve falında demir kapının kapandığını görmek beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık demir kapı görmek helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir