AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz demir kapı görmek

Kahve falında beyaz demir kapı görmek

Kahve falında beyaz demir kapı görmek işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz demir kapı gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ise Mars nedeniyle bir hayli etkilenecek.

Kahve falında beyaz demir kapı görmek zor zamanların biteceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında demir kapılar görmek işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına delalet eder.

Kahve falında demir kapı kırmak başarılı bir kariyere sahip olunacağına, sorunlu bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında demir kapının kırıldığını görmek iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına tabir olunur.

Kahve falında eski demir kapı görmek sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında demir parmaklı kapı görmek borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine işarettir.

Kahve falında mavi demir kapı görmek rızkın kesilmeyeceğine, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine yorulur.

Kahve falında açılan demir kapı görmek sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir