AnaSayfa / Genel / Kahve falında demir kapıdan içeri girmek

Kahve falında demir kapıdan içeri girmek

Kahve falında demir kapıdan içeri girmek geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında demir kapıdan içeri girmek gördüyseniz:

  • Keşif denebilecek nitelikte fikirleriniz olabilir.

Kahve falında demir kapıdan içeri girmek sağlıklı bir hayat sürüleceğine, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına delalet eder.

Kahve falında açık kapıdan içeri girmek kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında kapı açıp içeri girmek saygının hiç eksik olmayacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapıyı açıp içeri girmek büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, neşenin yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında bir kapıdan içeri girmek ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, boş yere korku duyulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük bir kapıdan içeri girmek zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balkondan içeri girmek ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında camdan içeriye girmek sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir