AnaSayfa / Genel / Kahve falında demir kapılar görmek

Kahve falında demir kapılar görmek

Kahve falında demir kapılar görmek tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, emellere ulaşılacağına, her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, insanlarla tartışacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına işaret eder.

Kahve falında demir kapılar gördüyseniz:

  • Araştırmacı olmanız meslektaşlarınız ya da arkadaşlarınızla sorun yaşanmasının önüne geçebilir.

Kahve falında demir kapı yıkamak hasadının tarlasında kalacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine alamet eder.

Kahve falında demir kapının kapandığını görmek sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine inanılır.

Kahve falında demir kapı almak fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına delalettir.

Kahve falında demir kapıdan geçmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına işarettir.

Kahve falında demir kapı yapmak yaşama hevesinden olacağına, adaletin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında demir kapı görmek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına delalettir.

Kahve falında demir kapıya tırmanmak zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında demir kapı kırmak üzüntü yaşamaya, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir