AnaSayfa / Genel / Kahve falında demir kafes görmek

Kahve falında demir kafes görmek

Kahve falında demir kafes görmek böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına, karlı bir iş ortaklığı yapacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında demir kafes gördüyseniz:

  • Olaylara sakin yaklaşmayı denemelisiniz.

Kahve falında demir kafes görmek huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kediyi kafese koymak zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında muhabbet kuşlarını kafeste görmek acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kafesde muhabbet kuşu görmek rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine inanılır.

Kahve falında kafese girdiğini görmek verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güvercini kafeste görmek hayatını yoluna koymaya, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına işarettir.

Kahve falında kafeste muhabbet kuşu görmek tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, tüm isteklerine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında muhabbet kuşu kafese koymak hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir