AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafese girdiğini görmek

Kahve falında kafese girdiğini görmek

Kahve falında kafese girdiğini görmek maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, çok kötü günler göreceğine, ticaretinin genişleyeceğine, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, güzel günlerin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kafese girdiğini gördüyseniz:

  • Riskli görünen yeni fikirlerin olumlu sonuçları olabilir.

Kahve falında kuşun kafese girdiğini görmek buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında kafese girdiğini görmek Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında kafese güvercin koymak deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına tabir olunur.

Kahve falında kafeste maymun görmek ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında keklik kafesi görmek yaptığı işlerin günbegün artacağına, kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına yorulur.

Kahve falında tel kafes görmek diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kafeste güvercin görmek onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine yorulur.

Kahve falında muhabbet kuşu kafese koymak kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir