AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafesde muhabbet kuşu görmek

Kahve falında kafesde muhabbet kuşu görmek

Kahve falında kafesde muhabbet kuşu görmek hayattan elini eteğini çekeceğine, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, fal sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, köşeye sıkıştıracağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kafesde muhabbet kuşu gördüyseniz:

  • Dikkatle dinlemeli, kendi seçiminizi kendiniz yapmalısınız.

Kahve falında muhabbet kuşunu kafeste görmek ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine alamet eder.

Kahve falında muhabbet kuşunu kafese koymak rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında muhabbet kuşu yakalayıp kafese koymak çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine inanılır.

Kahve falında kafeste muhabbet kuşu görmek rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında muhabbet kuşunun kafesten kaçtığını görmek söz, yetki ve imza sahibi olacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında muhabbet kuşu kafese koymak ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, sorunların teker teker aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşlarını kafeste görmek kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşlarını kafese koymak çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir