AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafeste muhabbet kuşu görmek

Kahve falında kafeste muhabbet kuşu görmek

Kahve falında kafeste muhabbet kuşu görmek çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan fal sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, fırsatların elden kaçırılacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kafeste muhabbet kuşu gördüyseniz:

  • Endişelenmeyi bırakıp, eyleme geçmelisiniz.

Kahve falında kafeste muhabbet kuşları görmek tasaların ve üzüntülerin biteceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında muhabbet kuşu kafese koymak yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında kafeste muhabbet kuşu görmek işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kafeste mavi muhabbet kuşu görmek eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına delalettir.

Kahve falında muhabbet kuşlarını kafeste görmek falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına delalettir.

Kahve falında muhabbet kuşu yakalayıp kafese koymak yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına, çıkılan yolculukların şans getireceğine tabir olunur.

Kahve falında muhabbet kuşunun kafesten kaçtığını görmek işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine yorulur.

Kahve falında kafesin içinde muhabbet kuşu görmek hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece falı kapatan kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir