AnaSayfa / Genel / Kahve falında muhabbet kuşu kafese koymak

Kahve falında muhabbet kuşu kafese koymak

Kahve falında muhabbet kuşu kafese koymak karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine delalet eder.

Kahve falında muhabbet kuşu kafese koymak gördüyseniz:

  • İlginç kişilerle karşılaşma veya yeni şeyler deneme olanağı sağlayabilecek eğlenceli aktivitelere zaman ayırabilirsiniz.

Kahve falında muhabbet kuşlarını kafese koymak yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, onunla yaşamını birleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşu yakalayıp kafese koymak ele geçen kazancın günden güne artacağına, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, fal sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşu kafese koymak daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, büyük başarı kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında muhabbet kuşunu kafese koymak dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, eski sosyal hayatın dışında kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında kafeste muhabbet kuşu görmek mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşunu kafeste görmek inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına delalettir.

Kahve falında kafes içinde muhabbet kuşu görmek gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına inanılır.

Kahve falında kafesde muhabbet kuşu görmek daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir