AnaSayfa / Genel / Kahve falında muhabbet kuşlarını kafeste görmek

Kahve falında muhabbet kuşlarını kafeste görmek

Kahve falında muhabbet kuşlarını kafeste görmek girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, duygularının karşılıklı olacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, başarılarının artacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine işarettir.

Kahve falında muhabbet kuşlarını kafeste gördüyseniz:

  • Umulmadık iyi şans para getiriyor.

Kahve falında muhabbet kuşu kafese koymak sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına, yönetici makamına oturacağına inanılır.

Kahve falında muhabbet kuşunu kafeste görmek çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına yorulur.

Kahve falında muhabbet kuşunun kafesten kaçtığını görmek yalnız hissetmeye, büyük bir hastalıktan dönüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kafesde muhabbet kuşu görmek zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında kafeste muhabbet kuşu görmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında muhabbet kuşlarını kafese koymak inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kafes içinde muhabbet kuşu görmek istediği herşeye ulaşabileceğine, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine tabir olunur.

Kahve falında kafeste muhabbet kuşları görmek işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir