AnaSayfa / Genel / Kahve falında kediyi kafese koymak

Kahve falında kediyi kafese koymak

Kahve falında kediyi kafese koymak daha güzelleşeceğine, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kediyi kafese koymak gördüyseniz:

  • Ani tepki ya da hareketler olayların veya sizin raydan çıkmanız anlamına gelebilir.

Kahve falında kediyi kafese koymak yeni ve isabetli adımlar atılacağına, sevdiği kimseden hayır göreceğine inanılır.

Kahve falında aslanı kafese koymak herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına inanılır.

Kahve falında kafese güvercin koymak kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine inanılır.

Kahve falında kanaryayı kafese koymak çok hayırlı insan olunacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşu yakalayıp kafese koymak çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında kuşu kafese koyduğunu görmek gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine inanılır.

Kahve falında papağanı kafese koymak kendi işine sahip olacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına alamet eder.

Kahve falında muhabbet kuşlarını kafese koymak sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, daha fazla gelir sahibi olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir