AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercini kafeste görmek

Kahve falında güvercini kafeste görmek

Kahve falında güvercini kafeste görmek falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine, kalkınacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, rahat nedir öğreneceğine, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına yorulur.

Kahve falında güvercini kafeste gördüyseniz:

  • Size yapmak istemediğiniz şeyler yaptırmaya ya da bazı konularda yükler bindirmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında kafes içinde güvercin görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında güvercini kafese koymak yaşam standartlarının artacağına, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güvercini kafeste görmek aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, sevdiklerini de koruyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güvercin kafeste görmek kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına delalet eder.

Kahve falında kafeste güvercin görmek ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında kafesde güvercin görmek paraya ve mala kavuşacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına işaret eder.

Kahve falında güvercin kafesi görmek hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına delalet eder.

Kahve falında kafese güvercin koymak kimseden destek almadan başarı elde edeceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir