AnaSayfa / Genel / Kahve falında amirle konuşmak

Kahve falında amirle konuşmak

Kahve falında amirle konuşmak günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, hiçbir sorun yaşanmayacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, hastalıklarının azalacağına delalettir.

Kahve falında amirle konuşmak gördüyseniz:

  • Dinleyenlerinizin dikkatini çekebilmek için yapacaklarınızda kendinizi özgür hissetmelisiniz.

Kahve falında amirle konuşmak sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında amir konuşmak çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, hayatının da zorlaşacağına delalettir.

Kahve falında kadın amir görmek hayırlı adımlar atacağına, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında üst amirini görmek yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski amirini görmek bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iş amirini görmek yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, evlilik yolunda bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında amirle yemek yemek artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında emniyet amiri olmak kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir