AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski amirini görmek

Kahve falında eski amirini görmek

Kahve falında eski amirini görmek maddi gücünün eksileceğine, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, çok resmi görevlerde bulunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, birçok sıkıntıya iyi geleceğine işaret eder.

Kahve falında eski amirini gördüyseniz:

  • Sorumluluk veya görevlerinizi yerine getirmeniz eleştirilerin önünü kesebilir.

Kahve falında eski amir görmek aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine alamet eder.

Kahve falında eski amirini görmek işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski bir amiri görmek kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, falı kapatan kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına işarettir.

Kahve falında eski amiri görmek kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında işyeri amirini görmek çok rahat bir döneme gireceğine, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, çok büyük kısmetler kazanacağına işarettir.

Kahve falında amirle kavga etmek hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine yorulur.

Kahve falında emniyet amiri olduğunu görmek ister istemez çok üzüleceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında amir olmak mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir