AnaSayfa / Genel / Kahve falında emniyet amiri olmak

Kahve falında emniyet amiri olmak

Kahve falında emniyet amiri olmak hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına işarettir.

Kahve falında emniyet amiri olmak gördüyseniz:

  • Elinize umulmadık paralar geçebilir.

Kahve falında emniyet amiri görmek kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, fal sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında emniyet amiri olduğunu görmek girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında emniyet amiri olmak hayalkırıklığı yaşayacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında emniyet genel müdürünü görmek daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında emniyet binası görmek epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında il emniyet müdürü görmek bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, tatsızlıklar çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında emniyet müdürü olmak bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında emniyet iğnesi görmek yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, küslerin ve dargınların barışacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir