AnaSayfa / Genel / Kahve falında iş amirini görmek

Kahve falında iş amirini görmek

Kahve falında iş amirini görmek çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına alamet eder.

Kahve falında iş amirini gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde ise, yanıltıcı etkiler, yanlış anlaşılma, yanlış kararlar alma veya yanıltılma türünde etkiler ön plana çıkıyor.

Kahve falında işyeri amirini görmek güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında işyerindeki amirini görmek büyük emekler vereceğine, kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine delalet eder.

Kahve falında iş amirini görmek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında amirle konuşmak çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına, İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya inanılır.

Kahve falında eski bir amiri görmek atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına yorulur.

Kahve falında polis amiri görmek sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına alamet eder.

Kahve falında amir konuşmak sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına yorulur.

Kahve falında amir müdür görmek deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir