AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın amir görmek

Kahve falında kadın amir görmek

Kahve falında kadın amir görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına, iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına, hileye, fesada bulaşacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, her şeyin yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kadın amir gördüyseniz:

  • Sosyal açıdan hareketlilik söz konusu olabilir.

Kahve falında kadın amir görmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında amirle öpüşmek elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında işyeri amirini görmek yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, işinin gücünün rast gideceğine rivayet eder.

Kahve falında amir olmak bolluk ve bereket elde edeceğine, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına inanılır.

Kahve falında amirle yemek yemek sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına işaret eder.

Kahve falında amirle kavga etmek kısmetinin kapanacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında emniyet amiri olmak kazanılan paranın artacağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına rivayet eder.

Kahve falında amir konuşmak aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, Allah katında güzel mükafatlar almasına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir