AnaSayfa / Genel / Kahve falında amirle yemek yemek

Kahve falında amirle yemek yemek

Kahve falında amirle yemek yemek dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, çok eğleneceğine, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında amirle yemek yemek gördüyseniz:

  • Uygulanması gereken işler varsa, harekete geçin.

Kahve falında amirle yemek yemek sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, eline geçen malları tutamayacağına alamet eder.

Kahve falında kendi amirini görmek hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına tabir olunur.

Kahve falında müdür amir görmek üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski amir görmek ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına işaret eder.

Kahve falında kadın amir görmek aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine delalettir.

Kahve falında işyerindeki amirini görmek anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, elindeki imkanların artacağına delalet eder.

Kahve falında amir konuşmak maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında amirle öpüşmek ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir