AnaSayfa / Genel / Kahve falında amir konuşmak

Kahve falında amir konuşmak

Kahve falında amir konuşmak huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, adından söz ettirecek adımlar atacağına, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, canını ve malını garanti altına alacağına, refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında amir konuşmak gördüyseniz:

  • Tutarsız kişilerden nefret ediyorsunuz.

Kahve falında amirle konuşmak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında amir konuşmak başarıya giden yollarının açılacağına, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına işaret eder.

Kahve falında mülki amir görmek müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, çok iyi işler ortaya konacağına yorulur.

Kahve falında kadın amir görmek ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında amir müdür görmek işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine inanılır.

Kahve falında emniyet amiri olduğunu görmek istediği makama geleceğine, sıkıntıların ve stresin son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında amir görmek sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski bir amiri görmek size başarı getirecek adımlar atmanıza, çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir