AnaSayfa / Genel / Kahve falında üst amirini görmek

Kahve falında üst amirini görmek

Kahve falında üst amirini görmek zahmete ve meşakkate düşeceğine, az çalışarak çok gezeceğine, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına, büyük rahatlık yaşanacağına inanılır.

Kahve falında üst amirini gördüyseniz:

  • Ya da evinizi ilgilendiren konular müdahale isteyebilir.

Kahve falında üst amirini görmek manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi amirini görmek nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, rütbesinin yükseleceğine delalettir.

Kahve falında eski amir görmek bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında emniyet amiri olduğunu görmek emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına alamet eder.

Kahve falında eski amirini görmek dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına yorulur.

Kahve falında polis amiri görmek aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine delalettir.

Kahve falında daire amirini görmek çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine rivayet eder.

Kahve falında amirle konuşmak güzellik ve hayır geleceğine, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir