AnaSayfa / Genel / Kahve falında delikte sıkışmak

Kahve falında delikte sıkışmak

Kahve falında delikte sıkışmak aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, makamını kaybedeceğine, gelirinin de garanti altında olacağına, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, dost çevrenizin genişleyeceğine işarettir.

Kahve falında delikte sıkışmak gördüyseniz:

  • Bırakın herkes bildiği gibi ilerlesin.

Kahve falında bir deliğe sıkışmak elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, rakiplerin alt edileceğine işarettir.

Kahve falında delikte sıkışmak dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deliğe sıkışmak geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında altına sıkışmak ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, bir hastalıktan kurtulunacağına işaret eder.

Kahve falında kuru sıkı silah görmek İslami olarak günahlarının artacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elini sıkıştırmak yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında merdivene sıkışmak kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına yorulur.

Kahve falında ünlü biriyle el sıkışmak maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir