AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivene sıkışmak

Kahve falında merdivene sıkışmak

Kahve falında merdivene sıkışmak kendisine fırsatlar yaratacağına, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, sayılan ve sevilen kimse olacağına, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında merdivene sıkışmak gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarınız veya tecrübeleriniz size yardımcı olabilir.

Kahve falında merdivene sıkışmak atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında merdivende sıkışmak bereketin ve verimin geleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bi yerde sıkışmak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında pencereye sıkışmak müjdeli haberle geleceğine, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında delikte sıkışmak iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine delalettir.

Kahve falında kafası sıkışmak uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, insanlar tarafından takdir toplayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında duvarda sıkışmak ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına delalet eder.

Kahve falında ölen biriyle el sıkışmak kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, mali anlamda rahatının yerinde olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir