AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru sıkı silah görmek

Kahve falında kuru sıkı silah görmek

Kahve falında kuru sıkı silah görmek sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına işaret eder.

Kahve falında kuru sıkı silah gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız ya da akrabanız sorun yaratabilir.

Kahve falında kuru sıkı silah görmek moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuru sıkı tabanca görmek aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına tabir olunur.

Kahve falında silah sıkılmasını görmek bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir yere sıkışmak sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, sorunlarının azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dişlerinin sıkıştığını görmek başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ek sıkışmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında kapıda sıkışmak işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, her türlü kötülükten uzakdurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asansör sıkışmak yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir