AnaSayfa / Genel / Kahve falında deliğe sıkışmak

Kahve falında deliğe sıkışmak

Kahve falında deliğe sıkışmak büyük bir rahatlama yaşayacağına, afiyette giden düzeninden olacağına, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına, parasız ve işsiz kalacağına tabir olunur.

Kahve falında deliğe sıkışmak gördüyseniz:

  • Pratik konular hantallaşabilir veya duygusallığa boğulabilir.

Kahve falında delikte sıkışmak ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deliğe sıkışmak yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında bir deliğe sıkışmak kariyerinin de zirvesine yükseleceğine, nefsini terbiye etmeyi başaracağına tabir olunur.

Kahve falında ölüyle el sıkışmak ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, maddi anlamda bir anda statü atlayacağına rivayet eder.

Kahve falında dişlerin sıkıştığını görmek yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında asansöre sıkıştığını görmek çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına rivayet eder.

Kahve falında yolda sıkışmak kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine delalettir.

Kahve falında dişlerinin sıkıştığını görmek sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, insanların birbirine kenetleneceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir